top of page

REFERENCER

Mette Bredahl Design har været en fast del af min garderobe gennem snart 4 år til både hverdag og fest. Stilen og tøjet er alt fra smart, feminint, råt, fint og casual, men fællesnævneren er, at det har klasse og sin helt egen streg og snit. Det giver mulighed for optimal pasform, da det tilrettes ens egen figur. Derfor sidder det perfekt på enhver og giver sig forskelligt til udtryk efter den enkelte person, som bærer det. Det har en unik egenskab til at fremhæve og skjule henholdsvis fortrin og bagsider. Jeg får stort set altid komplimenter og spørgsmål dertil, når jeg er klædt i Mette Bredahls designs. Det er kort og godt et tøj-koncept, man bliver afhængig af!

– Jeanett Holm, Key Account Manager

 

Min oplevelse af Mette Bredahl Design er, at det altid er fornyende og overraskende i både snit og farver. Tøjet er tidsløst, det er moderne og smart, og det bliver det på mystisk vis ved med at være, selv år efter, at det er købt. Det er pænt uden at være fint, og så kan jeg godt lide det lidt rå touch! Kvaliteten er høj, alt bliver ved at være pænt, selv efter års vask. Mettes vejledning er god, hun har et godt blik og en god intuition og er kritisk på sine kunders vegne. Det er en stor fordel med den personlige dimension, inspiration, god behandling og en hyggelig oplevelse, når man køber tøj. Selvom tøjet er købt med års mellemrum og er meget forskelligt, passer det sammen, da det har en gennemgående holdning til materialer, snit og “sprællerier,” som får det til at “hænge sammen”. Og så er det selvfølgelig fedt altid at få noget, der passer perfekt. De bedste ting i mit klædeskab er uden tvivl fra Mette.

– Berit Rostbøll, Psykolog

 

Efter mit møde med Mette er min hverdag blevet lettere og meget sjovere. Før havde jeg vanskeligt ved at finde min “tøjstil”, DET har Mette i høj grad fået ændret. Jeg får nu syet stort set alt mit tøj, så det passer perfekt til MIN krop, både i form og i farvevalg. Jeg føler mig i høj grad veltilpas, velklædt og i tillæg til det, matcher ALT mit tøj hinanden, det er rigtig dejligt. Efter mødet med Mette er det slut med fejlkøb, jeg har nemlig fået en guide til en sikker tøjstil.

– Charlotte Breth Arnhild, Salgskonsulent

 

Det, der er super ved at købe tøj hos Mette, er bl.a., at jeg endelig kan få bukser og bluser, som passer mine 2-meter lange lemmer. Og så er det jo fedt, at hun ved, hvordan man får det bedste ud af en flad bagdel og ikke er bange for at fortælle én, hvad man skal holde sig fra. Det handler jo om at fremhæve det gode og nedtone det, man er mindre glad for.

– Anette Rasmussen, Jurist

bottom of page